Winkelwagen

Annuleren & Retourneren
Annuleren van nog niet verstuurde bestelling

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 


Annuleren van betaalde en nog niet verstuurde bestelling

Indien wij reeds een betaling van je hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom aan je terugstorten.


Annuleren van betaalde en verstuurde bestelling

Indien wij reeds een betaling van je hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. 


Zichttermijn

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een zichttermijn van 7 werkdagen, vanaf het moment dat je het product ontvangen hebt. 
Binnen deze periode mag een product zonder opgaaf van reden worden teruggestuurd, mits ongebruikt en in ongeopende, originele verpakking. 


Retourneren van de hele bestelling

Als je de gehele bestelling wilt retourneren, zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je worden teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Tevens ben je verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens het transport. 


Retourneren van een deel van de bestelling

Bij het retourneren van een deel van de bestelling, zal de aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. 
Ook bij het retourneren van een deel van een bestelling, zijn de verzendkosten voor het retourneren voor jouw rekening. Tevens ben je verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens het transport. 


Terugbetaling

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij je bankrekeningnummer nodig. 
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan ons hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Het bedrag wordt, na goede ontvangst van de retourzending, binnen 14 dagen terugbetaald. 


Retouren kenbaar maken

Alle retouren dienen schriftelijk kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail: infowebwinkel@esthemin.nl of per post. Je dient in ieder geval de volledige naam en factuurnummer te vermelden. 


Adres voor retourzending

Het adres voor retourzending is: 
EsthéMin Beauty & Gifts
o.v.v. Retourzending
Het Slag 1
6996 BG Drempt